PM-TOP neemt deel aan AVS Congres

Op vrijdag 20 maart 2015 vindt het jaarlijks AVS-congres plaats in het NBC te Nieuwegein.

Een schoolleider of bestuurder staat voor de uitdagende taak elke dag, samen met collega’s, kwalitatief goed onderwijs te verzorgen. En dat is niet gemakkelijk in deze voortdurend veranderende maatschappij. Juist op het AVS-congres ontmoet u collega’s met wie u ervaringen kunt delen, ideeën kunt uitwisselen en kunt stilstaan bij wat uw ambities zijn, voor uzelf, het team en de leerlingen. Wat is uw droom? En hoe realiseert u deze? Altijd in samenwerking met anderen, zoals team en stakeholders. ‘Leiden vanuit kracht’ gaat niet op eigen kracht!

Op de beursvloer (in de Grand Hall) treft u PM-TOP aan op standnummer 32. We horen graag wat u bezighoudt, in uw werk of in de maatschappij en natuurlijk tonen wij u graag onze online managementtool voor jaartaak, werktijdfactor en planning. 

Voor meer informatie over het congres en uw aanmelding verwijzen wij u graag naar de website van de Algemene Vereniging Schoolleiders.

Graag vertellen wij u meer over PM-TOP tijdens dit congres.
U kunt hiervoor nu een afspraak met ons maken, zodat u verzekerd bent dat wij u de nodige aandacht kunnen geven bij een volle beursvloer.
Vul onderstaand formulier in en wij houden rekening met uw komst.